ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Со користење на нашиот online shop, се подразбира согласност од корисникот за наведените услови за користење. ИваСтефан consulting се обврзува дека ке се придржува на сето тоа што е наведено.

Со цел да се процесира вашата нарачка успешно ни треба вашето име, адреса, електронска пошта и телефонски број. Со помош на вашите податоци ке можеме да Ви ги испорачиме нарачаните артикли. Во име на ИваСтефан retail consulting-a се обврзуваме за приватноста на сите наши потрошувачи. Ние собираме само потребни, основни информации за нашите купувачи, кои се неопходни за бизнис корисниците и информации во согласност со добрите деловни обичаи и со цел давање квалитетни услуги, користењето на нашиот сервис подразбира согласност на корисникот да испраќаме електронска пошта и смс известувања. Сите информации за клиентите се строго доверливи и се достапни само на вработените кои имаат потреба од информации за извршување на нивните должности.
Сите вработени во IvaStefan консалтинг се одговорни за почитување на начелата за заштита на приватноста. Во прилог на информациите собираме и обработуваме податоци за производи за кои нашите посетители се заинтересирани, во потрага, купување, како и за сајтовите кои ги посетуваат. Ние ги користи овие информации за подобрување на понудата кои ќе ви овозможат леснотијата на користење, побезбедно и поудобно пазарување. Ние се обврзуваме дека собраните податоци нема да се користат за други цели.