Крал Николе бб
81000 Подгорица

Охридска 7
11000 Белград

İnönü Mah. 1617. Cadde 1710. Sk. No.27 Batıkent Yenimahalle / ANKARA Turkey

Tесањска 22а
71000 Сарајево

Green gold centar
Zagreb

Siewerdtstrasse 57
8050 Zürich Switzerland

Кои сме ние

Ние сме група стручнаци
специјализирани за изработка
на Стратегија за соработка со мали и средни претпријатија

Со што ние работиме

Пружиме стратешко
советување и практична
поддpшка на претпријатијата кои
сакаат да го зголемат својот обрт, во делот на 
пазарот и профитот.

Наша моќ

Големото искуство во управувањето
на широка мрежа на меѓународни 
стручнаци
Транспарентни цени на услугите
Креативност, брзина

Име и презиме: ИваСтефан Retail Consulting

Датум на раѓање: 2016

Националност: Светски граѓанин

Брачни статус: Во брак со мали и средни претпријатија

Деца: Успешни проекти

Дејност: Деловен соработник

Посебни одлики: Стручност, исполнување на цели, креативност, однос на цени и квалитет.

Iva Vuković

President IvaStefan group
Email: [email protected]

Zaduženja: Marketing

null

Roberto Elisei

Senior partner
Email: [email protected]

Zaduženja: Prodaja i razvoj

null

Aleksandar Vuković

Senior partner
Email: [email protected]

Zaduženja: General manager ISRC
Srbija i Switzerland -organizacija,prodaja,razvoj

null

Miloš Vuković

Senior partner
Email: [email protected]

Zaduženja: Finansijski consulting

null

Aleksandar Janković

Senior partner
Email: [email protected]

Zaduženja: Projekti radnji, visual merchadising i inhouse brendovi

Melisa Radončić

Senior partner
Email: [email protected]

Zaduženja: General manager ISRC
Bosna & Hercegovina-marketing

null

Milan Petrović

Senior partner
Email: [email protected]

Zaduženja: Opšti i pravni poslovi

null

Giorgo Properzi

Senior partner
Email: [email protected]

Zaduženja: Dizajner obuće

null

Maša Mijatović

Senior advisor
Email: [email protected]

Zaduženja: Arhitektonski i tehnički
projekti

null

Mina Marinkovic

Senior advisor
Email: [email protected]

Zaduženja: General manager IvaStefan retail d.o.o.

null

Dragan Marković

Senior advisor
Email: [email protected]

Zaduženja: informacioni sistemi

null

Novica Sekulović

Senior advisor
Email: [email protected]

Zaduženja: Opšti I pravni poslovi za Crnu Goru i real estate

null

Dejan Veljković

Senior advisor
Email: [email protected]

Zaduženja: Visual communication designer

null

Milica Mojićević

Senior Partner
Email: [email protected]

Zaduženja: HR

null

Marijana Poljak

General Manager ISRC Hrvatska
Email:[email protected]

Zaduzenja: General Manager ISRC Hrvatska

null

Tomislav Zizic

Senior partner
Email: [email protected]

strateski projekti

Novak Pejović

Generalni direktor
Email: [email protected]

Crna Gora

null

Tatjana Joksimović

Senior advisor
Email:[email protected]

Poslovni sekretar

null

Lazar Pavlović

General Manager
Email:[email protected]

General Manager IvaStefan retail academy

null

Bogdanka Markovic

Senior Advisor
Email:[email protected]

Marketing